Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

BESTEVER QUARTERLY (www.bestever.gr)

To ΒESTEVER QUARTERLY, ο απόλυτος οδηγός προϊόντων και υπηρεσιών, κυκλοφορεί ξανά μετά από επτά χρόνια. Επτά χρόνια ήταν αρκετά για να αναδιοργανωθεί η αγορά, να πνεύσει ένας νέος αέρας αισιοδοξίας και πλέον είναι αναγκαίο να υπάρξει ένα όνειρο πως θα ξαναβρεθεί η κανονικότητα στις ζωές μας.
Το περιοδικό κυκλοφορεί ως e-magazine με σκοπό να φτάσει σε ακόμα περισσότερους αναγνώστες αλλά και ως coffe table magazine, σε όλους όσοι θελήσουν να το αποκτήσουν σε hard copy πάντα την γνωστή ποιότητα εκτύπωσης και χαρτιού. Το νέο Bestever είναι η ζωή που θέλουμε: Ποιοτική, με ότι καλύτερο έχει να μας προσφέρει αυτός ο μικρός, ο μέγας κόσμος. Γεμάτη με πάθος και θετική διάθεση για να μην πάει ούτε μια από τις υπέροχες στιγμές μας χαμένη. Στο Bestever απευθυνόμαστε σε αναγνώστες ερωτευμένους με τη ζωή, που επιζητούν να απολαμβάνουν κάθε λεπτό από το χρόνο τους και να το μετουσιώνουν σε ένα μικρό
θαύμα. Σε όλες και όλους που πιστεύουν ότι με τις επιλογές τους έχουν τη δύναμη να δημιουργήσουν το καλύτερο δυνατό αύριο. Κυκλοφορεί 2 φορές το χρόνο.

GREEK EXPORT ALMANAC (www.greekexportalmanac.com)

Το Greek Export Almanac είναι ένας κατάλογος, e-magazine Ελληνικών Εξαγωγικών Εταιριών στα Αγγλικά. Όλες οι εταιρίες εμφανίζονται με μια ολοσέλιδη τυποποϊημένη παρουσίαση. Παρουσιάζουμε 8 διαφορετικούς κλάδους εξαγωγικών εταιριών. Όλες οι παρουσιάσεις περιέχουν links. Για να δείτε το Greek Export Almanac, παρακαλώ, μην ξεφυλλίσετε μόνο τον κατάλογο, σε μια ολοσέλιδη παρουσίαση που σας ενδιαφέρει, δείτε το video, τα πιστοποιητικά, τα βραβεία, το brochure κάνοντας click στο αντίστοιχο πεδίο.

ONE PASSION

To One Passion είναι ο απόλυτος οδηγός για την Formula 1 στην Ελλάδα. Ένα preview που ενημερώνει τους φίλους της Formula 1 για τις ομάδες, τους οδηγούς, τους χορηγούς, τους κινητήρες, και τις νέες αλλαγές στους κανονισμούς. Επίσης δίνει αναλυτικές πληροφορίες για τις πίστες, τα ρεκόρ και τα στατιστικά στοιχεία που διαθέτει ο κάθε νέος αγώνας, μαζί με σχέδια και φωτογραφίες. Για τους φίλους που θα προγραμματίσουν κάποιο ταξίδι, προτείνει το καλύτερο ξενοδοχείο και όλα αυτά με εντυπωσιακά γραφικά και πολύ καλαίσθητες φωτογραφίες. Όλη η ενημέρωση για την χρονιά που ξεκινά στην οθόνη του tablet σας. Κυκλοφορεί online κάθε Μάρτιο, λίγες μέρες πριν ξεκινήσει η σεζόν.

MILITAIR

To militair.gr είναι ένα από τα κορυφαία αμυντικά site στην Ελλάδα, κυρίως γιατί είναι πνευματικό παιδί του Πάρη Καρβουνόπουλου. Ενός έγκριτου δημοσιογράφου που γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα κλειδιά στην αμυντική θωράκιση της χώρας. Το 2019 σε μια επαφή που είχαμε με τον Πάρη Καρβουνόπουλο, του προτείναμε να οπτικοποιήσει το site του σε μορφή online περιοδικού. Ο Πάρης δέχθηκε και το Militair Magazine έγινε γεγονός. Μια από τις πιο καλές δημιουργικές μας στιγμές.

LUXURY BOAT & SUV

Luxury Boat & SUV. Για τους εραστές του Yacht Lifestyle. Συγκλονιστικά σκάφη, πολυτελή SUV, ονειρεμένοι προορισμοί, υπέροχα ξενοδοχεία. Αυτό είναι το Luxury Boat & SUV. Ένα παράθυρο σε έναν ονειρικό κόσμο. Σε έναν κόσμο πολυτέλειας και ποιότητας. Ξεκινήστε μαζί μας ένα ταξίδι σε μέρη μεσογειακά, με γεύσεις ιδιαίτερες με φόντο μοναδικά ηλιοβασιλέματα με συνοδεία τα αγαπημένα σας cocktails.
Kαι ακόμα όλες οι λεπτομέρειες που κάνουν την ζωή σας καλύτερη. Αποστολές στις πιο σημαντικές εκθέσεις, νέα από τον κόσμο της θάλασσας και των πολυτελών SUV, gadgets, αξεσουάρ, ηχητικά συστήματα αλλά και πολυτελή προϊόντα που χαρακτηρίζουν το Yacht Lifestyle, όπως ρολόγια, ρούχα, παπούτσια, ποτά, πούρα και πλήθος άλλες μικρές αλλά και τόσο σημαντικές λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά.

SEA WORLD ALMANAC

Πρόκειται για έναν πολυσέλιδο κατάλογο που περιλαμβάνει τα πάντα για την ελληνική αγορά σκαφών αναψυχής.
Δίνει την ευκαιρία στον καταναλωτή που ονειρεύεται ένα σκάφος αυτού του μεγέθους, να ενημερωθεί για όλες τις πιθανές επιλογές της αγοράς. Ασχολείται με τις 4 μεγάλες κατηγορίες σκαφών που περιλαμβάνουν,
τα φουσκωτά, συμβατικά και RIB, τα Sport σκάφη, τα ψαράδικα σκάφη -από μικρές βάρκες μέχρι ειδικευμένα σκάφη αθλητικού ψαρέματος και τέλος τα σκάφη αναψυχής και κρουαζιέρας.
Φυσικά το τεύχος περιλαμβάνει όλες τις νέες τεχνολογίες, ώστε να μυεί ακόμα και τον μη σχετικό στο boat lifestyle. Επιπρόσθετα θα περιλαμβάνει ξεχωριστό τμήμα με λεπτομερή αναφορά σε όλους τους εξωλέμβιους κινητήρες, τους έσω-εξωλέμβιους, τα stern drives και τέλος τα PWC, τα γνωστά σε όλους jetski. Συγκεκριμένα στους εξωλεμβρίους κινητήρες θα υπάρχει παρουσίαση όλου του product range.

BIKE IT

Ο Τάκης Μανιάτης είναι ένας πολυπρωταθλητής Enduro αλλά και ένας πετυχημένος επιχειρηματίας στο χώρο των sites που ειδικεύονται στο χώρο της μοτοσυκλέτας. Το 2015 μεταξύ μιας χαλαρής συζήτησης μας ενημέρωσε πως θέλει να αναπτύξει το πετυχημένο site του, το bikeit.gr και εμείς του προτείναμε τη γνωστή και πετυχημένη μανιέρα μας. Ένα online περιοδικό! Το Bikeit Magazine υπήρξε και είναι ακόμα μια αναφορά στην κατηγορία με το layout αλλά και με την ποσότητα ύλης που παράγει  ο Μανιάτης με την ομάδα του. Το εύρημα ήταν η διαδραστικότητα με links σε φωτογραφίες και video που κάνουν την ανάγνωση πιο πλούσια και κυρίως απολαυστική. Κυκλοφορεί κάθε μήνα!

INMOTION BY GAZZETTA

Ξεκίνησε ως μια φιλοσοφική συζήτηση, γύρω από τον χώρο των περιοδικών. Με τον Πέτρο
Πιτσίνη γνωριζόμαστε τουλάχιστον 20 χρόνια. Καλημέρα, καλησπέρα, καληνύχτα. Αν έχουμε πει περισσότερες κουβέντες θα πρέπει να συνέβη σε κάποιο αεροπλάνο που καθίσαμε τυχαία σε διπλανές θέσεις. Μέσα σε αυτά τα 20 χρόνια, προφανώς υπήρχε ένας αμοιβαίος σεβασμός και μια συμπάθεια. Στα τέλη Νοεμβρίου του 2013, μιλήσαμε για πρώτη φορά σε ένα καφέ. Για το που πάει η κατάσταση στα περιοδικά και τις εφημερίδες, για τις οικογένειές μας, για τα
παιδιά μας. Ένας από τους δύο -δεν θυμάμαι ποιος- ανέφερε πως αν δεν κάνεις αυτό που
αγαπάς στην δημοσιογραφία, δεν έχει νόημα και καταντά η ίδια η δουλειά ένα μαρτύριο…
Αυτό ήταν το βασικό έναυσμα, για να δούμε κατ’ αρχας τι θα μας άρεσε να κάνουμε. Τι θα
«αγαπούσαμε» να κάνουμε. Και το βρήκαμε. Θα κάναμε ένα περιοδικό! Μα περιοδικά
υπάρχουν μου είπε ο Πέτρος και δεν πάνε και τόσο καλά… Τόσα έχουν κλείσει. Θα κάνουμε ένα ψηφιακό περιοδικό του απάντησα, με αποφασιστικότητα. Πριν από 12 χρόνια, στο διοικητικό
συμβούλιο της πιο ιστορικής εκδοτικής εταιρίας του ειδικού τύπου, που είχα την τιμή τότε να συμμετέχω ως Διευθύνων Σύμβουλος μιας θυγατρικής τους, ανέφερα πως «…σε λίγα χρόνια τα περιοδικά θα υπάρχουν μόνο στο ίντερνετ. Μόνο ειδικές πολυτελείς  εκδόσεις γνώμης, θα δικαιολογούνται στα περίπτερα για απαιτητικούς αναγνώστες. Όποιος θέλει
ενημέρωση θα την βρίσκει στο ίντερνετ σε πραγματικό χρόνο…». Ο Κώστας Καββαθάς,
δάσκαλος όλων των δημοσιογράφων ειδικού τύπου και ιδρυτής εκείνης της εταιρίας που σήμερα δεν υπάρχει, προσπέρασε -δυστυχώς- την τοποθέτησή μου και οι υπόλοιποι executives με κοίταξαν με συγκαταβατικότητα και με γέλια για τις «σαχλαμάρες» που έλεγα και συνέχισαν, με τα σοβαρά θέματα που απασχολούσαν συνήθως τότε, τέτοιες μεγάλες σε μέγεθος,
εισηγμένες εταιρίες… Το περιοδικό -συνέχισα τη συζήτηση με τονΠέτρο- θα πρέπει να έχει τρομερή πληροφόρηση, αμεσότητα, να διαβάζεται εύκολα και να είναι προσιτό απόκάθε λειτουργικό σύστημα στις δεκάδες ταμπλέτες που πλέον υπάρχουν. Με τα τεχνολογικά
προβλήματα λυμένα εδώ και καιρό, ο Πιτσίνης έριξε την ιδέα να το προτείνουμε στο
Gazzetta.gr… Και πως θα το κάνουμε ρε Πέτρο αυτό; Ρώτησα με αφέλεια; Δεν υπάρχει εκεί κάποιος συνάδελφος που γράφει για αυτοκίνητο; Φυσικά μου απάντησε. Εγώ γράφω για αυτοκίνητο στο gazzetta.gr. Τα υπόλοιπα είναι ιστορία. Επί 7 χρόνια και 8 μήνες το περιοδικό χάραξε την δική του πορεία στα δρώμενα των online περιοδικών με ρεκόρ 150.000 αναγνωστών.

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Η έντυπη έκδοση του περιοδικού του Αυτοκινήτου της Χρονιάς είναι άλλη μια δημιουργία της εταιρείας μας. Οι πολύ καλές κριτικές που παίρνει μας διατηρούν για 5η συνεχή φορά ως στρατηγικούς συνεργάτες του ΑΤΧ.

Ο θεσμός «Αυτοκίνητο της Χρονιάς για την Ελλάδα» έχει γράψει τη δική του ιστορία με επιτυχία, χωρίς αγκυλώσεις, χωρίς δεσμεύσεις, ελεύθερα! Ο σύλλογός, εξελίσσεται διαρκώς, δεν μένει στατικός και λειτουργεί δημοκρατικά και ανοιχτά. Κάθε χρόνο βραβεύει το αυτοκίνητο το οποίο 26 Δημοσιογράφοι εκλέκτορες, θεωρούν πως έχει ξεχωρίσει ανάμεσα στα καινούργια, που πρωτοκυκλοφόρησαν στους δρόμους της πατρίδας μας μέσα στο προηγούμενο 12μηνο.